search
'Virgin River'-fans hebben dringende vragen over nieuw personage

'Virgin River'-fans hebben dringende vragen over nieuw personage

Er werden veel vragen beantwoord in seizoen 5 van 'Virgin River', maar ook veel nieuwe vragen opgeroepen...

Nina Beerendonk
Er is een hoop gebeurd in seizoen 5 van de succesvolle Netflix-serie Virgin River. Charmaine beviel eindelijk van haar tweeling, en we kwamen er ook achter wie de vader van deze kinderen is. Maar het seizoen heeft ook gezorgd voor nieuwe vragen onder fans.

Deze vragen gaan ook over vaderschap, maar dan van een ander personage. Al seizoenen lang is het een mysterie wie de vader van Mel is. Ze wist niet eens of hij nog wel in leven was. Aan het begin van seizoen 5 kreeg ze echter wat informatie over hem.

Liefdesbrieven


Haar zus vond namelijk een stapel liefdesbrieven. In deze brieven noemde de afzender zichzelf Champ. De brieven werden verstuurd rond de tijd dat Mel verwekt werd, waardoor het waarschijnlijk leek dat deze man haar vader is. In deel 2 van seizoen 5 werd zijn identiteit onthuld.

Mel en Jack gingen op zoek naar hem, waardoor ze uitvonden dat zijn echte naam Everett Reid bleek te zijn. Fans waren vooral geschokt dat deze informatie nog zo laat in het seizoen kwam, omdat ze hadden verwacht dat dit pas in het volgende seizoen onthuld zou worden.

Vragen


Nu blijven kijkers dus wel met een hoop vragen achter. Want wie is deze man? Mel en Jack vonden uit dat hij al deze tijd gewoon in Virgin River woonde. Hoe kan het dat ze elkaar nog nooit gezien hebben? In de laatste aflevering zei hij bovendien dat hij Mel iets belangrijks moest vertellen. Wat zou dit kunnen zijn?We zullen helaas nog even geduld moeten hebben tot het volgende seizoen. Bekijk Virgin River op Netflix.Aanbevolen artikelen