search
Deze nieuwe mysteriethriller van Netflix trapt op 1 januari 2024 af
Series / Trailer

Deze nieuwe mysteriethriller van Netflix trapt op 1 januari 2024 af

Netflix begint 2024 met de nieuwe thrillerserie "Fool Me Once" , geschreven door Harlan Coben.

Netflix deelde vrijdag de trailer van de nieuwe thrillerserie Fool Me Once, geschreven door Harlan Coben. Fans van de gevierde auteur kunnen uitkijken naar een serie vol spanning.

Coben, bekend van o.a de Myron Bolitar-boeken, sloot een deal met Netflix. Die geeft de streamer recht om al zijn romans te verfilmen, met hem als uitvoerend producer. In het kader van die deal kwam eerder al miniserie The Stranger uit in 2020.

Dubbele moord


Fool Me Once speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk. De serie volgt Maya Stern, vertolkt door Michelle Keegan, in de nasleep van de moord op haar man Joe. Ze probeert zijn overlijden te verwerken, maar wanneer ze op camerabeelden ziet dat de man nog in haar huis ronddwaalt, begint ze te vrezen voor het lot van haar en haar dochter.

Parallel met Maya's verhaal volgen we ook haar neef en de nicht, die de moord op hun eigen moeder enkele maanden eerder proberen op te lossen. Daarbovenop krijgen we een inkijk in de mysterieuze detective die de zaken onderzoekt. Zijn de moorden met elkaar verbonden?

Binnenkort op Netflix


Fool Me Once komt op nieuwjaarsdag 2024 uit op Netflix. Hieronder kan u alvast de veelbelovende trailer bekijken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen