search
Meemaw uit 'The Big Bang Theory' and 'Young Sheldon' zijn eigenlijk helemaal niet zo verschillend
Series / Nieuws

Meemaw uit 'The Big Bang Theory' and 'Young Sheldon' zijn eigenlijk helemaal niet zo verschillend

Meemaw is wel heel anders in beide series... of toch niet?

De beste beslissing van de afgelopen jaren? Het creëren van Young Sheldon, natuurlijk. De prequel-serie gaf fans de mogelijkheid om meer te weten te komen over het leven van Sheldon. Bovendien hoefden fans geen afscheid te nemen van de lieve intellectueel.

De twee series zijn compleet verschillend. Zo focust The Big Bang Theory zich op het leven van volwassenen en Young Sheldon op gezinskwesties. Toch hebben de series heel veel met elkaar gemeen.

Meemaw


Het beste van Young Sheldon is misschien wel Meemaw van Annie Potts. Ze is heel anders dan Meemaw uit The Big Bang Theory (June Squibb), maar toch zijn de verschillen niet zo heel erg groot.

Meemaw van June Squibb is redelijk knorrig, maar dat is eigenlijk heel logisch. Ze is ongeveer 20 jaar ouder dan in Young Sheldon en ze is heel ver gekomen om haar kleinzoon te zien. Hoewel ze nog steeds heel veel van Sheldon houdt, is ze simpelweg niet meer zo positief en energiek als eerst.

Alles heeft een reden


Dit is dan ook de reden waarom ze Amy zo behandelde. Ze kon misschien heel vijandelijk overkomen naar Amy toe, maar eigenlijk was dat niets meer dan voorzichtigheid.



Ze is dus zeker nog steeds dezelfde persoon, alleen een beetje jonger (of ouder… hoe je het wil bekijken). Sommige fans beweren zelfs dat Meemaw het enige consistente personage is in beide series.

Te streamen op HBO Max


Young Sheldon is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen