search
Doe je ogen dicht en dek je oren af: musical aflevering van 'Grey's Anatomy' is verschrikkelijk
Series / Nieuws

Doe je ogen dicht en dek je oren af: musical aflevering van 'Grey's Anatomy' is verschrikkelijk

Zelfs hardcore Grey's Anatomy fans kunnen deze aflevering niet aanzien.

Een musical aflevering is misschien wel het meest controversiële onderwerp. Sommigen vinden ze schattig en genieten van de liedjes, terwijl anderen liever hun tv uit het raam gooien dan naar nóg een lied luisteren.

Wat musical liefhebbers en haters waarschijnlijk wel gemeen hebben, is een afschuw aan de musical aflevering van Grey's Anatomy. Waarom is deze aflevering dan eigenlijk zo slecht?

Redenen voor afschuw


Allereerst zijn de stemmen van de acteurs niet heel sterk en hebben de schrijvers het niet voor elkaar gekregen om de liedjes organisch in het verhaal te voegen. Maar dat is nog niet alles.

Het probleem is wonderbaarlijk genoeg niet de nummers zelf. Sommige fans zeggen zelfs de nummers aan hun playlists toegevoegd te hebben. Het probleem ontstond tijdens de postproductie.

De postproductie


In alle andere afleveringen is er niks aan te merken op het geluid van Grey’s Anatomy. De geluidontwerpers hadden echter wel een beetje aan hun muzikale afwerking mogen werken. Het probleem is namelijk het volume.



Redditor tata_barbbati omschreef het probleem heel goed: "De nummers lijken zo misplaatst: het volume. Wanneer Lexie zingt terwijl Mark huilt, is het volume van haar stem zo anders dan die van hem dat het niet op dezelfde scène lijkt."

Te streamen op Netflix


Als je de aflevering nog een keertje wil zien of de rest van de serie wil bingen, stream dan Grey’s Anatomy op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen