search
Deze legendarische serie is vanaf 1 juli 2024 op Netflix te zien
Series / Nieuws

Deze legendarische serie is vanaf 1 juli 2024 op Netflix te zien

De met prijzen overladen serie zal door deze overeenkomst ook op Netflix te streamen zijn.

Het mysterieuze Lost wordt alom gezien als een gigant in de tv-geschiedenis. Oceanic Flight 815 stortte neer op het Eiland en een grote groep overlevenden moest zien te achterhalen wat zich daar afspeelde.

Deadline bericht over een nieuwe afspraak tussen Disney en Netflix. Hierdoor zullen alle zes seizoenen van dit iconische verhaal wederom op Netflix te bekijken zijn.

Verkennen mogelijkheden


Disney-topman Bob Iger hintte hier al eerder op. Iger gaf destijds aan dat de mogelijkheden verkend werden wat de streaming-rechten betrof. Naast Lost worden onder andere ook Grey's Anatomy, Prison Break en Archer op Netflix beschikbaar gesteld.

Voor nu geldt de afspraak tot aan de zomer van 2025. Lost sleepte destijds maar liefst elf Emmy Awards in de wacht en heeft tot op de dag van vandaag een grote groep fans.

Nieuwe kijkers


Lost liep van 2004 -2010 en was vanaf het begin een enorme hit. De grote cast zorgde voor een gevarieerde groep personages. Daarnaast gaf het geheimzinnige verhaal de fans genoeg gelegenheid om te speculeren over het verloop van de gebeurtenissen. Naast Disney+ zal de serie in Nederland dus ook op Netflix te zien zijn waardoor zonder twijfel een nieuwe groep kijkers het verhaal zal weten te waarderen.Lost is vanaf 1 juli 2024 te zien op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen