search
'Stranger Things' krijgt goed nieuws: belangrijk persoon terug voor het laatste seizoen
Series / Nieuws

'Stranger Things' krijgt goed nieuws: belangrijk persoon terug voor het laatste seizoen

Stranger Things gaat bijna beginnen met filmen, maar dat is niet het goede nieuws.

Jarenlang was Stranger Things voor velen een vlucht uit de realiteit, een tijdreis naar de nostalgische jaren 80 of een warme knuffel van vrienden. Nu komt er toch echt een einde aan het avontuur van de jonge vrienden. Gelukkig is er wel goed nieuws!

Onlangs is bevestigd dat het filmen in 2024 zal beginnen. Door de stakingen eerder dit jaar moest de originele planning aangepast worden.

Een bekende naam


Alle acteurs zullen dus binnenkort weer bij elkaar komen, maar ook regisseur Shawn Levy mag weer terugkomen. De Deadpool 3 regisseur heeft tot nu alle afleveringen van Stranger Things geregisseerd, dus seizoen 5 had niet zonder hem gemaakt kunnen worden.

Hoewel veel mensen hadden verwacht dat Levy weer terug zou komen, was nog niets zeker. De regisseur en producer heeft pas onlangs aan Deadline laten weten dat hij inderdaad terugkomt.

Een belangrijke taak


Levy is ongelofelijk blij dat hij weer met de Duffer broers mag gaan werken. Lees onder de video zijn quote.



"Het is echt een geschenk dat ik elk seizoen regisseur mag zijn van Stranger Things. De serie maakt deel uit van mijn vriendschap met de Duffers. En je kunt maar beter geloven dat ik ook mijn dubbele rol als producer en regisseur ga spelen voor een deel van seizoen 5."

Te streamen op Netflix


Stranger Things is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen