search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series horen thuis op jouw kijklijstje
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series horen thuis op jouw kijklijstje

Volgens onze recensenten zijn dit de beste Netflix-series onder de nieuwe releases.

Van de dolle avonturen van tienersuperhelden tot venijnige vetes in de journalistiek - Netflix heeft het allemaal voor je klaarstaan. De recensenten van SerieTotaal pikken de beste series ertussenuit en tippen welke nieuwe releases jij zou moeten zien.

Cristo y Rey





★★★★☆

Synopsis: Tijdens het tumultueuze huwelijk van Barbara Rey biedt journalist Chelo haar onvoorwaardelijke vriendschap, zelfs als ze vraagt om een nacht vol liefde. Getrouwd is ze met Angel Cristo, ‘s werelds beste dierentemmer, maar zijn circus verdrinkt in de schulden. Barbara Rey is dan ook zijn beste kans om aan geld te komen.

Recensie: "Cristo y Rey is verplichte kost vanwege de heftige actuele onderwerpen als geweld, uitbuiting en slut-shaming. Als artieste krijgt Bárbara veel kritiek op haar vrijgevochten houding en in het circus krijgt ze met een heel ander soort leeuwen te maken dan de bedoeling was."

Lees de rest van de recensie.

Kuş Uçuşu seizoen 2





★★★☆☆

Synopsis: Een jonge fan wurmt zich naar binnen bij de redactie van een ervaren presentator. Ze krijgt te maken met de donkere kant van ambitie, afgunst en gezien willen worden.

Recensie: "'Kuş Uçuşu' bevat zeker geen duidelijke goeierik-en-slechterik-situatie, wat deze serie origineel en intrigerend maakt. Er wordt opvallend vaak van partij gewisseld. Wie in de ene aflevering iemands bondgenoot is, wendt zich daar in de volgende net zo makkelijk weer vanaf."

Lees de rest van de recensie.

Supa Team 4 seizoen 2





★★★★☆

Synopsis: Vier tieners met een heel gewoon leven op de middelbare school worden door een voormalige spion gevraagd voor een superheldenteam. Hun opdracht? De wereld redden.

Recensie: "De doelgroep van meiden tussen de zes en twaalf jaar… ziet een vrolijke, kleurrijke serie met stoere meiden die naast hun herkenbare, normale leventje een spannend avontuur beleven. Met veel grapjes tussendoor en opzwepende muziek is 'Supa Team 4' een zeer geslaagde jeugdserie."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen