search
Op 9 februari trapt de sciencefictionserie 'HALO' seizoen 2 groots af op SkyShowtime
Series / Nieuws

Op 9 februari trapt de sciencefictionserie 'HALO' seizoen 2 groots af op SkyShowtime

Seizoen 1 van HALO was geen doorslaand succes, maar seizoen 2 wordt vooral anders.

Na het langverwachte debuut van de scifi-serie HALO in maart 2022 was er toch enige teleurstelling. De verfilming van de bekende gelijknamige game heeft dan ook wat mindere cijfers wat betreft de ontvangst.

Het eerste seizoen kwam niet verder dan 70 procent op de Tomatometer en op de IMDb weet HALO ook niet echt te overtuigen met een 7,2. Voor het tweede seizoen wordt er beterschap beloofd. De serie wordt vooral "anders".

Grootse aftrap


SkyShowtime zal de serie in Nederland online zetten en op 9 februari zet de streamingdienst de eerste twee afleveringen online, waardoor je gelijk lekker in de serie zit en uit kunt kijken naar de overige zes afleveringen die wekelijks online worden gezet.

De showrunner / uitvoerend producent is David Wiener (Brave New World) en je ziet rollen van onder andere Pablo Schreiber (American Gods) als Master Chief, Spartan-117 en Natascha McElhone (Californication) als Dr. Halsey. Andere bekende gezichten zijn onder meer Jen Taylor (RWBY), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire) en Natasha Culzac (The Witcher).

Trailer


De serie is geproduceerd door Steven Spielberg, David Wiener, Darryl Frank en Justin Falvey. Op SkyShowtime staat uiteraard het eerste seizoen, mocht je deze nog niet gezien hebben. Hieronder zie je de trailer voor het tweede seizoen.



In seizoen 2 keert Master Chief John-117 (Schreiber) keert terug als leider van zijn team van elite-spartanen en gaat samen met zijn team de strijd aan tegen een buitenaardse dreiging, bekend als de Covenant. Na een schokkende gebeurtenis op een verlaten planeet voelt John dat de oorlog dreigt te veranderen.

Sleutel tot de redding


Hij riskeert alles om te bewijzen wat niemand anders wil geloven: dat de Covenant zich voorbereidt om de grootste vesting van de mensheid aan te vallen. Met de Melkweg op de rand van de afgrond begint John aan een reis op zoek naar de sleutel tot de redding of de volledige uitroeiing van de mensheid: de Halo.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen