search
Netflix-baas gaat in op gerucht dat grote regisseur werkt aan een 'Squid Game'-remake
Series / Nieuws

Netflix-baas gaat in op gerucht dat grote regisseur werkt aan een 'Squid Game'-remake

Gaan we binnenkort een Amerikaanse versie van de gruwelijke serie zien?

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Netflix de megahit Squid Game uitbracht. De serie over de gruwelijke overlevingscompetitie zette serieland lange tijd op zijn kop, en veel fans wilden meer Squid Game.

Meer Squid Game gaat er sowieso komen in de vorm van een tweede seizoen. Dat seizoen zal later dit jaar nog in première gaan. Al enige tijd zijn er echter ook geruchten over een remake.

Zuid-Koreaans


Squid Game is een Zuid-Koreaanse serie. In een tijd van talloze remakes is het niet vreemd dat er al snel gediscussieerd werd over een Amerikaanse versie. Eerder deze maand nog beweerden insiders dat niemand minder dan David Fincher stiekem werkte aan een remake.

Fincher is bekend van een hele reeks topfilms als Se7en en Fight Club. Vorig jaar nog regisseerde hij Netflix-film The Killer. In serieland is hij vooral bekend van misdaadserie Mindhunter.

Ted Sarandos


Netflix-baas Ted Sarandos was recentelijk in Zuid-Korea en ging in op het gerucht. De website Korea JoongAng Daily deelt dat hij een kort maar krachtig statement maakte: ''Het is niet meer dan een gerucht.''Fans hoeven niet te treuren: later dit jaar komt Squid Game seizoen 2 uit. Daarnaast is seizoen 1 te bewonderen op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen