search
Belangrijk 'Young Sheldon'-personage afwezig in spin-off: actrice legt uit waarom
Series / Nieuws

Belangrijk 'Young Sheldon'-personage afwezig in spin-off: actrice legt uit waarom

Soms zijn acteurs en actrices wat meer gewenst, en soms wat minder.

Terwijl het laatste seizoen van The Big Bang Theory-spin-off Young Sheldon momenteel wordt afgewerkt, wordt er achter de schermen gewerkt aan een spin-off van de spin-off. Eén ster zal echter ontbreken.

In Young Sheldon wordt het leven getoond van Sheldon Cooper in zijn jongere jaren met zijn familie in Texas. Onlangs is het groene licht gegeven voor een spin-off over het leven van Georgie (Montana Jordan) en Mandy (Emily Osment), echter zal zus Missy (Raegan Revord) daar niet in te zien zijn.

Deur definitief dicht?


Revord onthulde onlangs op social media de reden waarom ze haar rol als Missy Cooper niet opnieuw zal vertolken in de aankomende Georgie and Mandy (Emily Osment) spin-off. Ze is simpelweg niet gevraagd door de producenten.

Het nieuws van de afwezigheid van Missy in de Georgie en Mandy-serie is opvallend gezien haar centrale rol in beide eerdere series. Als een van de Cooper-zusjes leek het bijna vanzelfsprekend dat ze zou terugkeren, vooral omdat The Big Bang Theory duidelijk maakte dat Georgie en Missy constant contact hadden tijdens haar tienerjaren.

Weer terug naar af


Na veel speculatie over hoe Young Sheldon zal eindigen, werd vorige week aangekondigd dat Jim Parsons en Mayim Bialik hun rollen als de oudere Sheldon en Amy opnieuw zullen vertolken in de seizoensfinale. Dit heeft velen doen geloven dat de show eindigt door terug te gaan naar de tijd van de oorspronkelijke serie.

Bekijk op instagramStream alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max, of kijk elke maandag om 20.30 uur een nieuwe aflevering van seizoen zeven op Comedy Central (Ziggo kanaal 15, KPN kanaal 12 en Odido kanaal 14).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen