search
Prime Video onthult de releasedatum voor 'Outer Range' seizoen 2
Series / Nieuws

Prime Video onthult de releasedatum voor 'Outer Range' seizoen 2

Het eerste seizoen stond al bol van de mysteries, maar daar doet seizoen 2 een schepje bovenop.

De spannende en mysterieuze Western-serie Outer Range verschijnt binnenkort met het tweede seizoen op Prime Video en de streamingdienst heeft zojuist bekendgemaakt wanneer die precies verschijnt.

Eerder kwamen al details naar buiten waar het tweede seizoen over zou gaan, waarin hoofdrolspeler Josh Brolin onthulde dat het nieuwe seizoen een hele andere kant op gaat. Gelukkig hoeven de fans niet lang meer te wachten.

Cowboys en mysteries


Outer Range draait om rancher Royal Abbott (Brolin), die strijdt voor zijn land en familie nadat hij een ondoorgrondelijk fenomeen heeft ontdekt aan de rand van de wildernis van Wyoming - een groot en donker niets.

Het mysterie rond het niets op het westelijke deel van de ranch zal zich komend seizoen verder ontwikkelen, terwijl Royal en zijn vrouw Cecelia (Lili Taylor) worstelen om hun gezin bijeen te houden na de verdwijning van hun kleindochter. De gemoederen lopen hoog op voor de Abbotts, die nu worden geconfronteerd met bedreigingen van verschillende kanten.

Prima cast op Prime Video


Naast de grote Hollywoodster Brolin, die onder andere bekend is van de vele Marvel-films, zijn er in Outer Rage ook rollen voor Imogen Poots, Shaun Sipos, Olive Abercrombie, Will Patton en Tom Pelphrey.



Kijk vanaf vrijdag 17 mei alle zeven afleveringen van het tweede seizoen Outer Range op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij al klaar om het tweede seizoen van Outer Range te gaan kijken?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, eerste seizoen ook niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen