search
DC-serie 'The Penguin' wordt "extreem duister" volgens Colin Farrell
Series / Nieuws

DC-serie 'The Penguin' wordt "extreem duister" volgens Colin Farrell

The Penguin belooft een stuk harder worden dan de Batman, waarvan de serie een spinoff is.

Door het succes van The Batman krijgen we later dit jaar een heuse spinoff-serie over Colin Farrells personage The Penguin, maar kunnen de makers van de serie qua geweld verder gaan dan de bioscoopfilm?

Daar lijkt het wel op, als we de woorden van Farrell hierover mogen geloven. Hij werd tijdens een interview met podcast HeyUGuys gevraagd naar de toon van de serie, en die moet behoorlijk duister zijn.

R-rating onvermijdelijk


Farrell zei er het volgende over tijdens het interview:

"De serie zit vol geweld en duisternis. We zien een man die worstelt om naar de top te komen. De macht ligt voor het grijpen in Gotham. Het is duister, man. Lauren LeFranc heeft met haar schrijversteam acht ongelooflijke afleveringen geschreven. Behoorlijk vergaande dingen. Ik kan niet geloven hoe duister het wordt... het moet wel een harde R-rating zijn."

Perfecte thuishaven


In een serie, en zeker een van HBO, hebben makers vaak veel meer vrijheid over volwassen onderwerpen zoals seks en geweld te exploreren. HBO Max als thuishaven is dan ook zeker niet verkeerd voor een serie als The Penguin.Regisseur Matt Reeeves zei onlangs nog het volgende over de serie: "Colin was fantastisch als The Penguin in The Batman, dus het is geweldig om het innerlijke leven van dat personage uit te diepen op HBO Max."

Batman ook van de partij?


Er is nog maar weinig bekend over de exacte verhaallijn van The Penguin. Wel gaan er geruchten dat andere bekende DC-personages én Batman zelf hun opwachting zullen maken in de serie.

The Penguin zal ergens komend najaar te streamen zijn via HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je The Batman een cijfer moet geven, wat zou jij voor cijfer geven?

 • Een 8 of hoger

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Lager dan een 8

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen