search
George R.R. Martin enhousiast over acteurs 'Game of Thrones'-spinoff: ''hij gaat kaal''
Series / Nieuws

George R.R. Martin enhousiast over acteurs 'Game of Thrones'-spinoff: ''hij gaat kaal''

De schrijver liet zijn licht schijnen over de recent aangekondigde casting.

Onlangs onthulde HBO dat de eerste acteurs voor de Game of Thrones-spinoff A Knight of the Seven Kingdoms gecast zijn. Peter Claffey en Dexter Sol Ansell kruipen in de huid van de twee avontuurlijke hoofdpersonages.


Game of Thrones-bedenker George R.R. Martin heeft in een reactie laten weten wat hij van de casting denkt. Op zijn persoonlijke blog deelt hij zijn enthousiasme.

Rugbyspeler


''Hij is een voormalig professioneel rugbyspeler, en hij is lang'', schrijft Martin over Peter Claffey, die de ridder Duncan the Tall speelt. ''Zijn auditie was geweldig. Jullie gaan van hem houden.''

Ook over Dexter Sol Ansell, die de kleine en kale schildknaap Egg speelt, is hij enthousiast. ''Hij heeft een ongelooflijke hoeveelheid ervaring voor zijn leeftijd. Ze zeggen dat hij niet kan wachten om zijn hoofd kaal te scheren. Ik hou van zulke toewijding.''

2025


De eerste castleden van A Knight of the Seven Kingdoms hebben dus de goedkeuring van Martin. HBO heeft aangegeven dat de serie ergens in het late deel van 2025 te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Knight of the Seven Kingdoms? Al hyped?

 • Ja, denk het wel

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, nog niet overtuigd

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen