search
'Star Wars'-update betekent slecht nieuws voor 'The Mandalorian' seizoen 4
Series / Nieuws

'Star Wars'-update betekent slecht nieuws voor 'The Mandalorian' seizoen 4

Er is nieuws van achter de schermen over de toekomst van de serie.

Disney is momenteel volop bezig met het ontwikkelen van de aangekondigde The Mandalorian-film, die The Mandalorian and Grogu moet gaan heten. Veel fans vragen zich echter ook af wat de stand van de zaken is voor de serie zelf.

Een recente update geeft daar wat meer duidelijkheid over. In het officiële tijdschrift Star Wars Insider is namelijk een overzicht gepubliceerd van alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn.

Seizoen 4


In die lijst verschijnt de Mandalorian-film alsook het tweede seizoen van Ahsoka. Het vierde seizoen van The Mandalorian is echter nergens te vinden.

Dat is niet per sé definitief slecht nieuws, aangezien het vierde seizoen ook nog niet officieel geannuleerd is. Het betekent in ieder geval dat Disney zich momenteel focust op de bioscoopfilm als het volgende hoofdstuk van de avonturen van Din Djarin en Grogu.

Disney+


Als het vierde seizoen er komt dan duurt het dus sowieso nog wel even eer het zover is. In afwachting van de bioscoopfilm en het mogelijke vierde seizoen kijk je de eerste seizoenen van The Mandalorian op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wil jij na de aangekondigde film The Mandalorian and Grogu meer van de personages zien?

 • Ja, laat maar komen

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, graag andere Star Wars-verhalen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen