search
Spannende misdaadserie met een 7.6 op de IMDb nu te zien op Netflix
Series / Nieuws

Spannende misdaadserie met een 7.6 op de IMDb nu te zien op Netflix

Una vida menos en Canarias: Spaanse misdaadserie met prachtige setting, nu beschikbaar op Netflix.

Una vida menos en Canarias is een spannende Spaanse serie die nu op Netflix is te zien. Voordat je begint met kijken, zijn hier antwoorden op 5 vragen om goed voorbereid te zijn:

Waar gaat de serie over?


De serie volgt Luis Lacasa, een ervaren inspecteur uit Madrid die gedwongen wordt naar Tenerife te verhuizen. Daar werkt hij samen met Naira Oramas, een charismatische inspecteur. Ondanks hun verschillen en rivaliteit, vormen ze een sterk team en ontwikkelen ze een hechte band. Samen lossen ze verschillende moordzaken op in de idyllische omgeving van de Canarische Eilanden.

Wie heeft de serie gemaakt?


Una vida menos en Canarias is een originele serie, gecreëerd door Fran Carballal, Enrique Lojo en Curro Royo. Deze makers hebben eerder gewerkt aan succesvolle projecten zoals La verdad en El Ministerio del Tiempo.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Ginés García Millán als Luis Lacasa en Natalia Verbeke als Naira Oramas. Ginés García Millán is bekend van zijn rol in La verdad, terwijl Natalia Verbeke bekend is van El otro lado de la cama. Een andere belangrijke acteur is Sergio Momo, die de rol van Dani Perdomo speelt en eerder te zien was in Élite.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor liefhebbers van misdaad- en dramaseries met een vleugje actie. De dynamiek tussen de hoofdpersonages en de prachtige setting van de Canarische Eilanden maken het aantrekkelijk voor een breed publiek dat houdt van spannende en meeslepende verhalen.Is de serie te bingen?


Ja, de serie heeft één seizoen met in totaal vijf afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 50 minuten. Als je van plan bent om de hele serie in één keer te kijken, ben je in totaal ongeveer vier uur en tien minuten bezig. Perfect voor een avondje bingewatchen.

De serie is vanaf nu te zien op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Una vida menos en Canarias... Voor jou een aansprekende titel?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen