'Kit Harington' wil Longclaw zwaard uit 'Game of Thrones' maar HBO weigert

'Kit Harington' krijgt zwaard van 'Jon Snow' niet

HBO lijkt echter niet van plan om het zwaard uit handen te geven...

Door onze nieuwsredactie, 21 augustus 2019 13:01

In elke serie wordt er wel gebruik gemaakt van enkele objecten die tijdens en na de reeks uitgroeien tot iconische items. Veel van deze items komen uiteindelijk in de handen terecht van de respectievelijke acteurs of actrices die er gebruik van hebben gemaakt. Ook 'Kit Harington' heeft aangegeven graag het zwaard van Jon Snow te willen hebben uit Game of Thrones, maar HBO lijkt niet van plan om aan die wens tegemoet te komen...
Verschillende objecten waar in Game of Thrones gebruik van werd gemaakt zijn uitgegroeid tot legendarische items. Het gaat hierbij niet alleen om de 'Iron Throne', maar ook om de drakeneieren evenals de munt die aan Arya Stark werd gegeven door Jaqen H'ghar. Voor Kit Harington is er één object uit de serie welke hij koste wat het kost wil hebben, namelijk het zwaard van zijn personage Jon Snow genaamd 'Longclaw'.

Lees ook: George R.R. Martin: Einde 'Game of Thrones' heeft geen invloed op het vervolg

Belangrijk aandenken
Harington heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag het zwaard van zijn personage Jon Snow in handen zou willen krijgen. HBO heeft echter reeds laten optekenen dat de belangrijkste items uit de reeks tentoongesteld worden. Dit gebeurt middels een permanente tentoonstelling bij de Linen Mill Studios in Banbridge nabij Belfast in Noord-Ierland. Dit maakt duidelijk dat de kans dat Harington zijn zwaard ooit terug in handen zal krijgen bijzonder klein is... Ook hij kan er gelukkig nog altijd naar gaan kijken in Noord-Ierland!

Lees ook: 'Game of Thrones'-acteur Hafþór Júlíus Björnsson (The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd: "hij vroeg erom!"

Bron: Inquisitr.com

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws