Patrick Warburton keert terug in zevende seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D'

Patrick Warburton is terug 'General Rick Stoner'!

De opnames zouden voor Warburton zelfs reeds zijn afgerond...

Geoffrey Ketels, 21 augustus 2019 om 15:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op moment van schrijven is er eigenlijk nog maar nauwelijks iets bekend gemaakt met betrekking tot het zevende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er alvast één opvallende naam terug te zien zal zijn in het finale seizoen. Acteur 'Patrick Warburton' heeft namelijk laten optekenen dat hij even terug in de huid zal kruipen van zijn personage in de reeks; 'General Rick Stoner'.
Het was op de Dublin Comic Con dat 'Patrick Warburton' heeft aangegeven terug zijn opwachting te zullen gaan maken in het zevende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Hij gaf dit antwoord op de vraag of de mogelijkheid om te tijdreizen nieuwe opportuniteiten met zich mee zou brengen voor zijn personage. "Ja ik kom terug. Ik heb recent enkele opnames gemaakt met die mannen. Het was ongelofelijk leuk."

Lees ook: Marvel: "Waarom we niet verder gaan met 'Agents of SHIELD' na seizoen 7"

Rick Stoner
Het personage van Warburton was eerder al te zien in twee afleveringen in het vijfde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Dit gezegd zijnde verscheen het personage niet in vlees en bloed, maar wel als hologram berichten die eerder waren opgenomen in de jaren 1970. Naar aanleiding van de stelling die Warburton de wereld heeft ingestuurd lijkt het er naar uit te zien dat er nu daadwerkelijk sprake is geweest van interactie met de cast. Bijgevolg zou het nu dus zomaar om (veel) meer kunnen gaan dan gewoon een aantal berichten die moesten worden opgenomen. Duidelijkheid over deze kwestie bestaat er echter vooralsnog nog niet.

Het personage van 'Rick Stoner' is niet de enige die terug zijn opwachting zal maken in het finale seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Eerder werd namelijk ook bekend gemaakt dat fans zich kunnen opmaken voor een terugkeer van het populaire personage 'Agent Carter'.

Lees ook: Agent Carter maakt haar opwachting in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' seizoen 7!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Agents of SHIELD, serie, Patrick Warburton

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws