Hilarische bloopers Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

Hilarische bloopers 'The Dark Crystal'

De prachtige serie is sinds kort te streamen op Netflix.

Zilko Tarici, 27 september 2019 om 10:18

[b[Ruim een maand geleden gaven Netflix en The Jim Henson Company ons met The Dark Crystal: Age of Resistance ons een van de visueel meest meeslepende series van het jaar. In de magische prequel op de oorspronkelijke film uit 1982 zien we hoe de wereld van Thra op de rand van de afgang staat wanneer de Crystal of Truth wordt gecorrumpeerd door de boosaardige Skeksis. Een duister plot dus, maar ook met de nodige diepgang en humor. Die humor krijgt nu een extra zetje in de vorm van een zogenaamde blooper-reel, waarin we zien dat poppen niet altijd even makkelijk zijn om mee te werken! Je kunt deze beelden hieronder bekijken.[/b]
Lees ook: Tweede seizoen 'Dark Crystal: Age of Resistance' kan!

De cast van Age of Resistance is net zo imposant als de wereld die de makers in de serie laten zien. De helden van de serie hebben stemmen van Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong en Alicia Vikander. De stemmen van de Skeksis worden ingesproken door Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg en Andy Samberg.

Nu te streamen op Netflix
Mocht je The Dark Crystal: Age of Resistance nog niet hebben gezien, dan kun je de serie nu streamen via Netflix. De serie kon de laatste maand rekenen op een reeks lovende kritieken. Fans hopen nu natuurlijk dat de serie goed genoeg wordt gekeken om Netflix een tweede seizoen te laten maken!


Lees ook: Nieuw op Netflix: de langverwachte fantasyserie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' seizoen 1

Bron: Netflix

Lees meer over: The Dark Crystal Age of Resistance, Jim Henson, Taron Egerton, Anya Taylor Joy, Nathalie Emmanuel

Populair nieuws