(Tijdelijk?) afscheid in première aflevering nieuw seizoen Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 neemt afscheid van dit personage

De deur staat echter op een kier voor een terugkeer...

Geoffrey Ketels, 29 september 2019 om 13:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Meteen van zodra de synopsis ("say goodbye to one of their own,") van de eerste aflevering van het tiende seizoen van Hawaii Five-0 bekend werd gemaakt was duidelijk dat het team afscheid zou moeten nemen van één van hun teamleden. Gedurende enige tijd bleef onduidelijk om welke acteur het precies zou gaan. De première-aflevering van het tiende seizoen heeft meteen duidelijkheid geschept.
De eerste aflevering van het tiende seizoen van Hawaii Five-0 bracht meteen enkele memorabele momenten met zich mee voor fans van de CBS reeks. Het werd meteen duidelijk dat het Jerry (gespeeld door 'Jorge Garcia') was die was getroffen door de rondvliegende kogels aan het einde van het negende seizoen. In tegenstelling tot wat in eerste instantie werd verwacht gaat de acteur echter niet dood in de reeks. In plaats daarvan brengt hij de volledige eerste aflevering door op de recovery. Zijn belangrijkste zorg? Dat hij zijn Dungeons & Dragons team in de steek laat!

Lees ook: Dan toch géén afscheid belangrijk personage 'Hawaii Five-0'?

Boek
De tijd die Jerry op de recovery door moest brengen heeft hij gebruikt om na te denken over zijn leven. Aan het einde van de aflevering geeft Jerry aan het team aan dat hij (voorlopig?) niet van plan is om terug te keren naar Five-0. Hij wil het team verlaten om tijd vrij te hebben om te werken aan een boek. In een reactie op zijn vertrek liet de acteur nog het volgende optekenen:

"Ik ben dankbaar voor mijn tijd in Hawaii Five-0. Ik hield er van om terug te keren naar het eiland en vorm te geven aan een personage dat een connectie had met zoveel verschillende mensen. Jerry spelen was echt fantastisch. Ik kijk er nu al naar uit om in de toekomst terug te keren."

In de tien seizoenen van Hawaii Five-0 moesten fans afscheid nemen van heel wat verschillende personages. Echter, zoals de showrunner van de serie 'Peter M. Lenkov' eerder al liet optekenen, wanneer een personage niet sterft is de kans altijd aanwezig dat hij of zij in de toekomst terugkeert.

Lees ook: Bloedmooie 'Arrow'-actrice 'Katrina Law' gecast voor tiende seizoen van Hawaii Five-0!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Hawaii Five 0, serie

Informatie over de serie: Hawaii Five-0

Populair nieuws