'Outlander' is terug met trailer seizoen 5!

Begin volgend jaar weer te zien.

Bram de Groot, 07-10-2019 12:03

Sinds 2014 zendt de tv-zender Starz de sciencefictiondramaserie Outlander uit. Afgelopen januari werd het vierde seizoen afgerond en nu is er een trailer voor het volgende seizoen. Deze debuteert midden februari volgend jaar!
De serie volgt Claire Randall, gespeeld door Caitriona Balfe, die in 1945 samen met haar man Frank op reis gaat naar de Schotse Hooglanden. Via een plaatselijke stenen cirkel belandt ze in het Schotland van 1743. Hier ontmoet ze Jonathan Randall, de voorvader van haar echtgenoot. Op een zeker ogenblik ontmoet ze Jamie Fraser (Sam Heughan) en dat wordt haar nieuwe liefde.

Lees ook: Moment van terugkeer 'Outlander' is bekend!

Trailer voor seizoen 5!
In het volgende seizoen vechten Claire en Jamie nog steeds in koloniaal Amerika voor hun gezin en het nieuwe huis dat ze hebben gesmeed. Jamie twijfelt echter of Claire niet terug moet naar haar eigen tijd, aangezien hij angstig is voor de aanstaande oorlog. Hieronder de trailer voor seizoen vijf.


De twaalf nieuwe afleveringen verschijnen weer op Starz en de eerste is te zien op 20 februari. Een zesde seizoen is al aangekondigd.

Lees ook: Blu-ray review 'Outlander' - Claire en Jamie in seizoen 3

Bron: Starz

Lees meer over: Outlander, 2020, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Ed Speleers, Seizoen 5, Starz

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Nieuwe schurken in 'Star
Wars'

Nieuwe schurken in 'Star Wars'

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix