Leeft [spoiler..] nog in 'Stranger Things'?

Leeft [spoiler..] nog in 'Stranger Things'?

Het was een schok aan het einde van het derde seizoen. Maar wat is er nou aan de hand?

Jim Pedd, 11 oktober 2019 om 08:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van Netflix-serie Stranger Things eindigde ermee dat Chief Hopper dood leek te gaan. Hij offerde zichzelf op om de poort naar het Upside Down te kunnen sluiten. Althans, daar leek het op, want na de aftiteling was een scène te zien waaruit het tegendeel leek te blijken. Toch willen de Duffer-broers die achter de Netflix-hit zitten daar niet op reageren. Nu ontwijkt ook acteur David Harbour vragen.
Tijdens de Late Night with Seth Meyers-serie kwam het onderwerp weer ter sprake. Ging hij nou dood of toch niet? Voor Harbour is het een vraag waar hij ondertussen aan gewend is geraakt, vooral omdat hij hem bij zo’n beetje elk interview krijgt en bij elke talkshow die hij bezoekt. “OK, ja ik wist dat je dit zou vragen,” begon de acteur met een glimlach.

Lees ook: David Harbour vond oorspronkelijke titel 'Stranger Things' beter

Een offer maken
“Ik wist altijd dat Hopper een offer moest maken. Hij is een eikel en daar zou hij op de een of andere manier voor moeten boeten, dat wist ik zeker. Dus ik dacht dat hij dit zou doen en toen kwam het script uit en spoiler alert als je dit niet weet, maar na de aftiteling is er een moment waarop ze refereren naar ‘de Amerikaan’. En ik dacht meteen: ‘Oh, ik ben de Amerikaan’. Sindsdien ben ik niet vaak gebeld.”

Harbour besloot daarom ook om zelf maar de Duffer-broers te bellen en te vragen of hij nog leeft. Het antwoord? “Dat weten we eigenlijk nog niet.” En dus is het even de vraag. Waarschijnlijk komt het volgende seizoen niet voor eind 2020 of 2021 uit, dus ze hebben nog wel even om hun overwegingen te maken.

Lees ook: Eerste teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4! Weg uit Hawkins, Indiana?!

Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, Stranger Things, David Harbour, Duffer

Populair nieuws