Opnames MCU-serie 'Falcon and the Winter Soldier' van start!

Opnames Falcon and the Winter Soldier van start!

De serie gaat er snel komen!

Jim Pedd, 22 oktober 2019 om 08:12

Een van de vele series die naar Disney+ komen is The Falcon and the Winter Soldier. Nu blijkt dat de opnames gisteren gestart zijn, nadat we eerder hoorden dat dit vandaag het geval zou zijn. De opnames zijn nu dus van start, waarmee we binnenkort heel wat setfoto’s kunnen verwachten!
De opnames van de serie gaan van start in Atlanta. De geheimhouding is groot, want castleden weten bijna niets over de serie waarin ze gaan spelen. Zo is nog vrijwel niets bekend over het plot en weten we ook nog niet wie er allemaal precies in te zien zullen zijn. Duidelijk is wel dat de serie volgend jaar al te zien moet zijn.

Lees ook: Marvel-series op Disney+ worden schreeuwend duur

Nieuwe Captain America
Naar het schijnt draait de serie om de nieuwe Captain America. Aan het einde van Avengers: Endgame droeg Steve Rogers zijn iconische schild over aan Sam Wilson, die daarmee mogelijk de nieuwe Cap zou worden. Alhoewel later bleek dat het personage gewoon actief zou blijven als Falcon, kon het wel goed dat hij wel gebruik mocht maken van het schild.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' gaat over nieuwe Captain America

Gespeculeerd wordt dat in deze serie de Amerikaanse regering daar niet mee akkoord gaat en iemand anders aanwijst als nieuwe Cap. De serie is in de herfst van 2020 op Disney+ te streamen.

Bron: Twitter

Lees meer over: Falcon and the Winter Soldier, MCU, Marvel, Disney Plus

Populair nieuws