Is Negan weer een schurk in 'The Walking Dead'?

Is Negan weer een schurk in 'The Walking Dead'?

Hij heeft immers zijn liefje Lucille weer terug.

Jim Pedd, 7 november 2019 om 08:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wordt Negan weer een slechterik in AMC-serie The Walking Dead? Dat is een vraag die Entertainment Weekly voorlegde aan showrunner Angela Kang en waar we dus een soort antwoord op kunnen geven. Natuurlijk wilde Kang er geen echt antwoord op geven, maar we hebben een begin.
De ietwat psychopatische Brandon hoopte vorige week dat hij Negans Saviors weer terug kon brengen. Hij bracht Negan dan ook zijn geliefde knuppel, nog altijd omwikkeld met prikkeldraad, Lucille, terug. Maar wat betekent dit? Wordt hij, met leren jasje en al, weer een schurk? Of is hij toch complexer dan je zou denken?

Lees ook: Volgend jaar is er 42(!) weken aan 'Walking Dead' te zien

Aan de fans
In eerste instantie wil Kang daar niks over zeggen. Althans: "Ik denk dat we dat nog even aan het publiek moeten laten. Het jasje en de knuppel staan zo erg symbool voor iets slechts dat hij gedaan heeft. Dat beeld wilde we weer oproepen," begon ze. En heel snel gaan die antwoorden ook niet komen.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' maken vrije val

Dat komt volgens Kang omdat Negan simpelweg iemand is die zijn kaarten dicht bij de borst houdt. Hij gaat dus niet meteen weer slecht zijn, maar past gewoon niet binnen het klassieke zwart/wit-verhaal. Zondag gaat de show weer verder, hopelijk met antwoorden!

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, Negan, Jeffrey Dean Morgan, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws