Nieuwe veelbelovende Netflix series om nu direct te bekijken!

Nieuwe Netflix series om nu te bekijken!

Het gaat onder meer om 'The Stranded' en 'El Club'...

Geoffrey Ketels, 16 november 2019 om 13:27

Netflix heeft door de jaren heen heel wat eigen content op de wereld losgelaten. Dat is ook deze week niet anders. Er verschenen dan ook verschillende nieuwe Netflix originals op de streamingdienst die we toch graag even aan je willen voorstellen.
De eigen content die Netflix ontwikkelt is in de praktijk absoluut niet uitsluitend gericht op Engelse producties, in tegendeel. In het bijzonder de voorbije jaren zijn er dan ook heel wat succesvolle series in andere talen verschenen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het uitstekende La Casa de Papel. Ook de recent verschenen reeks El Dragon weet hoge ogen te gooien... of komt dat vooral door de prachtige dames die er in zijn terug te vinden?

The Stranded
Een veelbelovende nieuwe Netflix original die deze week werd gelanceerd luistert naar de naam The Stranded. Deze serie vertelt het verhaal van verschillende studenten van een eliteschool welke vast komen te zitten op een eiland dat is verwoest door een tsunami. De studenten geven de hoop niet op en zijn vastbesloten om terug naar huis te gaan. Dat is echter buiten enkele geheimzinnige krachten gerekend op het eiland.

De cast van de serie The Stranded bestaat onder meer uit namen zoals Michele Fang, Chayanit Chansangavej en Papangkorn Lerkchaleampote. Heb je nog nooit eerder van deze reeks gehoord? Dan is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken! The Stranded werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix op 14 november 2019.


El Club
Een andere Netflix original die we deze week hebben mogen verwelkomen luistert naar de naam El Club. In deze serie volgen we enkele rijke buitenbeentjes in Mexico. Zij proberen eenvoudig geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Het duurt echter niet lang vooraleer de buitenbeentjes in de problemen komen. Dit niet alleen met andere drugdealers, maar ook met de wet en zelfs met hun eigen familie.

De cast van de serie El Club bestaat uit namen als Minnie West, Aurora Gil en Alejandro Speitzer. De serie is vanaf vandaag, 15 november 2019 te bekijken op Netflix. Is ook El Club voor jou nog een bekende naam? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer voor een eerste kennismaking met deze veelbelovende, nieuwe Netflix original!


Lees meer over: Netflix, Netflix Originals, serie, series

Populair nieuws