Eerste blik op Bucky in Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Eerste setfoto's 'Falcon and the Winter Soldier'

De opnames voor de eerste Disney+ Marvel-serie zijn gestart.

Bram de Groot, 18 november 2019 om 11:32

De opnames voor de eerste Marvel-serie voor Disney+ zijn gestart en eerste foto's van een van de titelhelden op de set van The Falcon and The Winter Soldier zijn nu online opgedoken!
Marvel Studios verrijkt komende drie jaar het Marvel Cinematic Universe met maar liefst acht tv-series die diepte moeten geven aan het filmuniversum. De aftrap ligt in handen van de Avengers-teamleden Falcon, van Anthony Mackie, en de Winter Soldier, van Sebastian Stan. De laatste kennen we ook als Bucky, de beste vriend van Captain America. Hieronder zie je eerste foto's vanaf de set, via JustJared!Lees ook: Gave beelden Marvel-series 'Hawkeye' en 'The Falcon and the Winter Soldier' van Disney+!

Meer bekende en nieuwe personages!
In The Falcon and the Winter Soldier duiken naast de twee titelhelden ook onder meer Daniel Brühls Helmut Zemo, Wyatt Russells John Walker en Emily VanCamps Sharon Carter op. Vooral het personage John Walker wordt interessant, aangezien dit U.S. Agent wordt. Helmut Zemo zouden we in zijn originele comic-outfit te zien krijgen.

Naar verwachting start The Falcon and the Winter Soldier in augustus 2020. Nog een dik half jaar wachten dus!

Lees ook: Opnames 'The Falcon and The Winter Soldier' officieel gestart!

Bron: JustJared

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws