Nieuwe concept art 'The Mandalorian' toont enorm schattige [SPOILER]

The Mandalorian toont enorm schattige [SPOILER]

Er is een heel leuk beeld van het personage vrijgegeven.

Jim Pedd, 21 november 2019 om 09:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag heeft Jon Favreau concept art van Baby Yoda gedeeld. Alhoewel de serie pas twee afleveringen oud is (morgen krijgen we nummer drie te zien), is de vijftigjarige baby zo’n beetje de grootste verrassing en eigenlijk ook de grootste ster van de serie. Baby Yoda stal de scènes in de tweede aflevering en is nu onderdeel van de meeste speculatie.
Disney en Lucasfilm maakten nergens bekend dat het personage in de serie voorkomt. We zagen hem niet op posters en niet in de trailers. En nu gebruikt men hem juist als onderdeel van de marketing. Zodoende dus dat Favreau vandaag concept art deelt van wat in de serie nu The Child heet. En die concept art is echt ontzettend schattig en lief om te zien.

Lees ook: Verrassing in 'The Mandalorian' mogelijk nog groterEr is overigens iets moeilijks aan de hand met de serie. Een week sinds de lancering van Disney+, heeft Lucasfilm besloten dat het personage geen spoiler meer is en dus massaal gedeeld mag worden op sociale media. Dat is ingewikkeld, want veel mensen kunnen de dienst nog niet gebruiken (dat drijft mensen overigens ook weer naar illegale manieren, zoals torrentsites). Hoe dan ook is nu echt bekend dat Baby Yoda onderdeel is van de serie en dat hij een grote rol krijgt.

Lees ook: Bizarre twist in SW 'The Mandalorian': wat heeft dit nou weer te betekenen?

Baby Yoda was een doelwit van The Client, die werkt voor overblijfselen van het Keizerrijk. Dr. Pershing werkt ook met de Kamino-kloonmakers. Zodoende zou dit kind zomaar eens een daadwerkelijke kloon van Yoda kunnen zijn. Hoe dan ook zijn de overblijfselen van het Keizerrijk iets van plan…

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Baby Yoda, Lucasfilm, Jon Favreau, Disney Plus

Populair nieuws