search
Verrassing in 'The Mandalorian' mogelijk nog groter
Series / Nieuws

Verrassing in 'The Mandalorian' mogelijk nog groter

Maar wat is er dan!?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is een van de leukste elementen van Star Wars-serie The Mandalorian (en ook eentje waar Lucasfilm in het openbaar over praat): de baby Yoda. Maar het 50-jarig kind heeft nog geen naam. De vraag was ook of we die wel zouden krijgen, maar nu weten we dat dit het geval zal zijn.

Momenteel staat de baby Yoda enkel bekend als The Child. Een nogal eufemistische naam voor wat duidelijk het belangrijkste personage van deze serie zal zijn. Sterker nog, de rest van de afleveringen is zeer waarschijnlijk een strijd om het kind.

Lees ook: Bizarre twist in SW 'The Mandalorian': wat heeft dit nou weer te betekenen?

Groot mysterie
Eigenlijk is alles rond baby Yoda een groot mysterie. We weten niet eens hoe de soort heet waar het kind toebehoort. Dat is een van de onderdelen die bedenker George Lucas nooit wilde onthullen rond Yoda, om ervoor te zorgen dat de kleine groene Jedi ook echt een mysterieus cultfiguur zou blijven.

Lees ook: 'The Mandalorian' wordt totaal vernieuwend voor tv

Acteur Carl Weathers laat nu aan Reuters weten dat er meer onthullingen op komst zijn. "Je zal de serie moeten kijken om uit te vogelen wie deze baby Yoda echt is, om te zien waar hij om gaat en of hij echt een baby Yoda is. Hij is interessant, heeft een naam en weet erg veel en is uiterst schattig. Ik heb het woord nooit gebruikt, maar het is een schatje."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen