search
Ga aan boord van de unieke 'Game of Thrones'-cruise!
Series / Nieuws

Ga aan boord van de unieke 'Game of Thrones'-cruise!

Reserveer maar alvast je vakantie voor september 2021!

Dat Game of Thrones één van 's werelds meest populaire series ooit is hoeven we niet meer te vertellen. Heel wat mensen houden er dan ook van om de filmlocaties te bezoeken. Heb je nog geen vakantie gepland voor september 2021 (en wie heeft dat nu al wel)? Dan hebben wij een leuke tip voor jou in petto!

In september 2021 vaart de enige, echte Game of Thrones Cruise voor het eerst uit. Eigenlijk is er sprake van twee cruises, want er bestaat zowel een noordelijke als een zuidelijke cruise. De eerste cruise laat opvarenden kennismaken met locaties als The Wall, Castle Black, Hardhome, Winterfell, Pyke, King's Road en de grot van Jon en Ygritte. Dat deze locaties worden aangedaan betekent dat de cruise je meeneemt naar de landen IJsland, Ierland en Noord-Ierland.

Een tweede optie waarover je beschikt is de zuidelijke cruise. Deze laat opvarenden kennismaken met allerhande locaties uit Dorne, Essos en natuurlijk ook King's Landing. Deze cruise vaart dan ook naar landen als Spanje, Malta en Kroatië.

Lees ook: Gerucht: er bestaat toch een alternatief einde voor 'Game of Thrones'

Verkleedavonden
Niet alleen de verschillende locaties die worden aangedaan door de cruise staan in het teken van Game of Thrones. Dit geldt ook voor de sfeer aan boord. Zo zal het schip volledig worden aangepast aan het thema van de bekende serie. Concreet betekent dit dat gasten deel kunnen nemen aan zowel verkleedavonden, wijnproeverijen evenals een schattenjacht en nog zoveel meer.

Ben jij ook wel te vinden voor deze unieke Game of Thrones cruise? Dan kan je wel best nu al beginnen met sparen. Aan de cruise is namelijk een stevig prijskaartje verbonden van 4.600 euro per persoon.

Lees ook: Emilia Clarke werd onder druk gezet voor naaktscènes 'Game of Thrones'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen