search
Opvallende foto Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Opvallende foto Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Wat heeft dit te betekenen?

Het duurt nog even, maar volgend jaar verschijnt de eerste Disney+ tv-serie binnen het grote Marvel Cinematic Universe. Dit wordt uiteraard The Falcon and The Winter Soldier, waarin we te zien krijgen hoe het personage Sam Wilson omgaat met zijn nieuwe status.

In The Falcon and The Winter Soldier groeit Anthony Mackie's personage uit tot de nieuwe Captain America van de franchise. Hij doet dit samen met Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan. Maar er zijn ook nieuwe gezichten, en Wyatt Russells John Walker a.k.a. U.S. Agent is daar eentje van!

Lees ook: Eerste blik op Bucky in Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Opvallende foto vanaf de set
Hieronder zie je een opvallende foto vanaf een set van de Marvel-serie. Er lijkt een podium te zijn opgebouwd in een football-stadion en daarop wordt waarschijnlijk de "nieuwe" Captain America onthuld. Er is zelfs een logo te zien van U.S. Agent. Waarschijnlijk gaat dit nog wel tot een confrontatie leiden.


Hieronder ook nog andere foto's met Mackie, samen met actrice Adepero Oduye. Zij speelt waarschijnlijk de zus, Sarah Wilson, of anders zijn vriendin, Leila Taylor.



Lees ook: Gave beelden Marvel-series 'Hawkeye' en 'The Falcon and the Winter Soldier' van Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen