search
Krijgt het Arrowverse een Batman-serie?

Krijgt het Arrowverse een Batman-serie?

Alles is mogelijk in het Arrowverse!

Jim Pedd
Er wordt flink opgebouwd naar de Crisis on Infinite Earths in het Arrowverse. Batman maakt daarin eindelijk zijn debuut en wordt gespeeld door Kevin Conroy, de acteur die al een kleine 25 jaar te horen is als de Dark Knight. Conroy hoopt zelf vaker als live-action Batman op te mogen komen dagen en spreekt zelfs de hoop uit ooit een live-action serie te krijgen.

De site ComicBook sprak met Conroy over het Arrowverse en vroeg of hij denkt nog terug te zullen keren. "Zou dat niet fantastisch zijn? Dat zou echt geweldig zijn. Ik moest echt denken aan de Old Bruce Wayne die ik belichaam in Batman Beyond. Zo oud is hij niet "“ Bruce Wayne in Batman Beyond is 80, en in deze series ben ik dat niet. Maar hij is wel beperkt in zijn vermogen om nog fysiek te zijn. Hij is in die zin wel de Old Bruce Wayne uit Batman Beyond. Ik zou het geweldig vinden om dat nog meer te kunnen doen."

Lees ook: Dit is hoe 'Batwoman' Crisis on Infinite Earths opzet

Crisis-Batman
In de megacrossover waarin vijf series uit het Arrowverse samenkomen en alle helden het op moeten nemen tegen de Anti-Monitor die het voortbestaan van alle universa bedreigt, speelt ook Batman een rol. Hij vecht samen met onder meer Arrow en The Flash tegen de Anti-Monitor en heeft een hele beperkte rol. Naar het schijnt speelt hij enkel in Batwoman een rol, dus één aflevering van de vijf die de crossover rijk is.

Lees ook: Gerucht: Batman is [SPOILER] in 'Batwoman'

Nog een extra crossover in het Arrowverse is natuurlijk mogelijk, al is de kans op een Batman-serie (gezien de live-action ambities van Warner Bros. met het personage) klein. Er komen twee nieuwe series aan: Green Arrow and the Canaries en Superman & Lois.

Aanbevolen artikelen