search

Ons nieuws van maandag 16 oktober 2017

HBO doet alles om einde 'Game of Thrones' geheim te houden
Series / Nieuws

HBO doet alles om einde 'Game of Thrones' geheim te houden

Logisch ook.

Eerder werd er gesproken over dat HBO meerdere eindes opneemt voor Game of Thrones. Onlangs verscheen namelijk het een-na-laatste seizoen en binnenkort starten de opnames voor het achtste en afrondende seizoen. De zender blijkt nu nog meer voorzorgmaatregelen te nemen om spoilers te voorkomen.

Volgens AP heeft Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) gezegd dat de scripts nog strikter worden behandeld dan eerder. "We krijgen niet eens het script," zou de acteur hebben gezegd tijdens een Scandinavische show Skavlan. Volgens Coster-Waldau zouden de acteurs de tekst via oorstukjes doorkrijgen, woord voor woord.

Tegenover IGN verklaarde Liam Cunningham (Ser Davos Seaworth) dat hij wel scripts heeft ontvangen, zelfs voor alle zes de afleveringen van het achtste seizoen. "Ik kan ze niet openen vanwege alle beveiliging," aldus Cunningham.

Achter de benoemde voorzorgsmaatregelen zit nog een dingetje. Door hackers werd eerder 1,5 TB aan informatie ontvreemd van HBO. Van het zevende seizoen werden scripts gelekt en aflevering 4 en 6 werden verspreid nog voordat deze te zien waren op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Rick dood in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Gaat Rick dood in 'The Walking Dead'?

Volgens Andrew Lincoln zou het kunnen.

Acteur Andrew Lincoln sprak recent nog over het mogelijk doorgaan van de zombieserie The Walking Dead zonder zijn personage Rick Grames. Tijdens het recente New York Comic Con liet de acteur weten dat Rick daadwerkelijk bereid is om te sterven om Negan (Jeffrey Dean Morgan) te verslaan.

"Ik denk dat hij klaar voor de strijd is. Ik heb altijd gezegd dat Rick net een haai is. Hij moet in beweging blijven, anders gaat hij dood. Hem iets te doen geven met zijn verdriet en pijn is essentieel. Het verslaan van Negan is een zeer geldige reden," aldus Lincoln.

En zou hij dood kunnen gaan? Lincoln: "Ik denk dat hij erg gefocust is. Je zag hem op zijn knieën in het begin van de scène in het laatste seizoen, maar nu is Rick volledig omgekeerd. Hij is een man die bereid is te sterven. Hij is vrij voor al zijn voornemens en doelen."

The Walking Dead keert terug op 22 oktober.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.