search
Eerste aflevering 'Daredevil' in mei 2015
Series / Nieuws

Eerste aflevering 'Daredevil' in mei 2015

Charlie Cox speelt Matt Murdock, alias Daredevil.

Tijdens het Marvel-panel op Comic-Con werd er aandacht gegeven aan zowel de 75e verjaardag van Marvel als de alweer 50e verjaardag van superheld Daredevil. Daredevil krijgt, zoals we allemaal inmiddels weten, volgend jaar zijn eigen show op Netflix, maar wanneer kunnen we de serie precies verwachten? Marvel CCO Joe Quesada liet tijdens het panel (bewust of onbewust) vallen dat we de serie kunnen verwachten in mei 2015. Zou er soms een link zijn met Avengers: Age of Ultron, de Marvel-film die ook in mei zijn première beleeft?


In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en speciale krachten kreeg. Hij werkt nu overdag als een advocaat, en 's nachts is hij superheld Daredevil, die de criminaliteit bestrijdt in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen.

Daredevil is een van de vier nieuwe shows van Marvel Entertainment die zal worden uitgezonden op Netflix. Naast Daredevil, krijgen we ook Iron Fist, Luke Cage en Jessica Jones voorgeschoteld in de nabije toekomst. Deze vier series worden gevolgd door een mini-serie genaamd The Defenders, waarin deze vier helden samenkomen. De opnames van Daredevil gaan deze zomer van start. De serie zal ergens in 2015 worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen