search
Vijfde seizoen 'Arrested Development' kwestie van tijd
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'Arrested Development' kwestie van tijd

Maak je maar op voor een nieuwe reünie van de familie Bluth.

Maak je maar op voor een nieuwe reünie van de familie Bluth. Al tijden wordt er gesproken over het vijfde seizoen van Arrested Development, maar nooit zijn er aankondigingen gedaan. Nu vertelt Netflix chief content officer Ted Sarandos dat het enkel een vraag is van wanneer de film uit zal komen. De cast heeft het druk en dus moet er gezocht worden naar een mogelijkheid om nieuwe afleveringen te maken.


In een interview met USA Today vertelde Sarandos dat hij zich "positief" voelde over de mogelijkheid van een vijfde seizoen voor de hitserie. "Het is een kwestie van wanneer," vertelde hij. Het probleem is vooral dat de cast het bijzonder druk heeft en daar had Netflix bij het maken van het vierde seizoen ook al problemen mee.

Dat werd vervolgens opgelost door de personages allemaal een eigen subplot te geven en door green screens te gebruiken om interacties toch mogelijk te maken. Daarop werd vervolgens kritiek geleverd, want "De cast was niet vaak genoeg samen te zien." En er wordt nu aan gewerkt om daar verandering in te brengen.

In de hitserie van Mitchell Hurwitz volgen we de disfunctionele Bluth-familie. De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Bateman (Michael Bluth), Portia de Rossi (Lindsay Bluth Fünke), Will Arnett (Gob Bluth), Michael Cera (George-Michael Bluth), Alia Shawkat (Maeby Fünke), Tony Hale (Buster Bluth), David Cross (Tobias Fünke), Jeffrey Tambor (George Bluth Sr.) en Jessica Walter (Lucille Bluth).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen