search
Cast van FX-serie 'The Bastard Executioner' onthuld
Series / Nieuws

Cast van FX-serie 'The Bastard Executioner' onthuld

Bedenker Kurt Sutter was eerder verantwoordelijk voor series zoals The Shield en Sons of Anarchy.

FX heeft vandaag de cast van de nieuwe dramaserie The Bastard Executioner aangekondigd. De serie werd bedacht door Kurt Sutter, die eerder verantwoordelijk was voor The Shield en Sons of Anarchy. De hoofdrollen in de serie zullen worden gespeeld door Lee Jones, Stephen Moyer, Katey Sagal, Flora Spencer-Longhurst, Kurt Sutter, Sam Spruell, Darren Evans, Danny Sapani, Timothy V. Murphy, Sarah White, Sarah Sweeney en Matthew Rhys.


The Bastard. Executioner vertelt het verhaal van een door oorlogen getraumatiseerde ridder die werkt voor Koning Edward I en zijn zwaard wil neerleggen. Wanneer hij echter opnieuw geconfronteerd wordt met geweld, heeft dat bloederige gevolgen.

Sutter zal als uitvoerend producent van de serie fungeren, samen met producenten Brian Grazer, Francie Calfo en Paris Barclay. Sutter schreef daarnaast het script van de pilot, die geregisseerd zal worden door Barclay.

The Bastard Executioner is een productie van Fox 21 Television Studios en FX Productions. De opnames van de pilot gaan op 19 maart van start in Wales.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen