search
'The Mindy Project' krijgt vierde seizoen op Hulu
Series / Nieuws

'The Mindy Project' krijgt vierde seizoen op Hulu

Fox trok de stekker eruit vanwege de tegenvallende kijkcijfers.

Michelle Iwema

Vorige week kwam het bericht dat de zender Fox de stekker trok uit de serie The Mindy Project vanwege tegenvallende kijkcijfers. Maar streamingdienst Hulu zag wel brood in de komedie en heeft aangegeven een vierde seizoen te willen maken en aanbieden.


The Mindy Project volgt gynaecoloog Mindy Lahiri, in haar professionele en persoonlijke leven. Ze probeert een balans te vinden tussen die twee, maar dat wordt bemoeilijkt door haar vreemde collega's in het kleine ziekenhuis waar ze werkt. Mindy heeft dan ook niet zoveel geluk in de liefde. Er moet snel iets veranderen in haar hectische leven, voordat de mensen om haar heen zich gedwongen voelen om in te grijpen. Mindy gaat aan de slag om allerlei dingen te doen, waardoor ze hoopt de ideale man aan de haak te slaan.

Kaling speelt niet alleen in de serie, maar is ook producent en schrijfster. Chris Messina, Ed Weeks en Beth Grant spelen naast haar een rol. Het is de bedoeling dat seizoen 4 eind dit jaar op Hulu wordt uitgezonden. Er werd eerder bericht dat Kaling in gesprek was met Hulu om meerdere seizoenen te maken. Of er meer op de planning staat dan seizoen 4 is nog niet bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen