search
Synopsis vijfde seizoen 'Hell on Wheels'
Series / Nieuws

Synopsis vijfde seizoen 'Hell on Wheels'

Er is ook een premièredatum voor de eerste helft van het laatste seizoen.

Eind vorig jaar liet AMC al weten dat Hell on Wheels ermee gaat stoppen na het vijfde seizoen. Dat seizoen zou verder in twee delen uitgezonden worden, het eerste deel deze zomer en het tweede deel in de zomer van 2016. Nu is er een premièredatum voor de eerste helft van het laatste seizoen én een synopsis.


Allereerst heeft AMC laten weten dat het seizoen op 18 juli van start gaat, met in totaal zeven afleveringen. De overige zeven afleveringen worden in 2016 uitgezonden. En dan is er nog een synopsis:

Cullen Bohannon (Anson Mount) is een vreemdeling in een vreemd land "“ in het bergstadje Truckee, Californië, thuis van de Central Pacific Railroad. Dit ruwe spoorstadje zit vol met duizenden Chinese werkers, buitenlanders in taal, cultuur en traditie. Ondanks de uitdagingen van het aan het werk houden van deze nieuwe werkers, leidt Cullen de grote werkzaamheden om een tunnel te maken door de Sierra Nevada Bergen, iets waar ze enkel centimeters per dag mee opschieten, om de eerste Transcontinentale treinrails af te maken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen