search
Vierde seizoen 'Sherlock' pas in 2016
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Sherlock' pas in 2016

Daarnaast kunnen we een grotere rol voor Mrs. Hudson en Molly Hooper verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

THR was aanwezig bij een speciaal evenement rond Sherlock, waar bedenkers Steven Moffat en Mark Gatiss aanwezig waren. De twee vertelden over wat we kunnen verwachten van het aankomende vierde seizoen. Opvallend in het bericht van THR is vooral dat terloops gemeld wordt dat het vierde seizoen pas in 2016 verwacht wordt.


Die verwachting kwam niet uit de mond van Moffat en Gatiss, maar THR baseert zich erbij op betrouwbare bronnen binnen de BBC. Dat druist in tegen eerdere berichten, die suggereerden dat het vierde seizoen deze kerst al te zien moet zijn.

Volgens Moffat en Gatiss is in het vierde seizoen zeker Moriarty te zien. Er waren volgens Moffat al lange tijd plannen om hem terug te brengen. Nieuwe informatie is echter dat de vrouwen van Sherlock grotere rollen zullen krijgen. "Molly Hooper (Louise Brealey) en Mrs. Hudson (Una Stubbs) zijn waarschijnlijk meer te zien." Ook kunnen we "nieuwe vrouwelijke personages" verwachten. Specifieke details gaven de twee uiteraard niet, de verhaallijnen van Sherlock worden over het algemeen strikt geheim gehouden.

Dat het naar verwachting nog twee jaar duurt voordat we het nieuwe seizoen van Sherlock te zien krijgen, is niet vreemd. Hoofdrolspelers Martin Freeman en Benedict Cumberbatch zijn erg populair.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen