search
Gerucht over nieuwe Marvel/Netflix-series
Series / Nieuws

Gerucht over nieuwe Marvel/Netflix-series

Krijgen Moon Knight, Blade en Ghost Rider eigen series?

Neem het volgende met een grote korrel zout, maar MovieCreedLive zou onthuld hebben welke drie Marvel-personages mogelijk een eigen Netflix-serie krijgen. De kans op nog meer spin-offs dan alleen eentje rond The Punisher is groot, dus het zou goed kunnen dat er ook andere helden naar de streamingdienst komen.


Dat er wel mogelijk meer series komen lijkt een zekerheid. Marvel en Netflix doen het goed samen en ze besloten al tot het maken van een spin-off in de vorm van The Punisher. Daarnaast zegt Jessica Jones in haar serie op een bepaald moment dat ze zo 99 andere mensen met superkrachten kan noemen in New York. Genoeg materiaal toch?

Wie zou ze dan nog meer kennen? De site stelt dat Blade, Ghost Rider en Moon Knight mogelijk op komen draven. Blade is uiteraard de mens/vampier hybride die vampiers opjaagt en doodt; Ghost Rider is de geest van wraak, die Johnny Blaze bezet en Moon Knight is "Marvels versie van Batman".

Of de site echter gelijk heeft is moeilijk in te schatten. MCL heeft voor zover wij weten geen sterke staat van dienst opgebouwd: ze zijn nog relatief onbekend. Wat vinden jullie van het gerucht?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen