search
Bryan Singer over link tussen 'Legion' en de 'X-Men'-franchise
Series / Nieuws

Bryan Singer over link tussen 'Legion' en de 'X-Men'-franchise

Singer produceert de serie samen met Legion-bedenker Noah Hawley (Fargo).

Voordat de opnames van de pilot-aflevering nog maar van start waren gegaan, liet Legion-bedenker Noah Hawley al weten dat fans niet teveel moeten verwachten van een connectie naar de X-Men filmreeks, maar dat de serie meer op zichzelf zou moeten staan. Bryan Singer, regisseur van meerdere X-films liet tijdens het Edinburgh Television Festival min of meer hetzelfde weten, maar vulde dit wel aan met de volgende opmerkingen:


"Legion maakt deel uit van het X-Men universum, maar wanneer je de serie kijkt heb je geen voorkennis nodig. De serie kan op eigen houtje bestaan. Legion en de andere geplande X-Men serie van Fox zullen echter wel een link hebben met toekomstige X-films en hebben een zeer ambitieuze en unieke verhaallijn."

De voorlopige geplande films in het X-universum van Fox zijn Wolverine 3, Deadpool 2 en The New Mutants, dus het wordt afwachten of Legion enige connectie met deze films zal hebben. De andere door Singer benoemde serie wordt momenteel ontwikkeld door Burn Notice-bedenker en -showrunner Matt Nix en gaat over twee 'normale' ouders die erachter komen dat hun kinderen mutantenkrachten hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen