search
Komt er een serie rond de film 'Jawbreaker'?
Series / Nieuws

Komt er een serie rond de film 'Jawbreaker'?

Als het van E! afhangt in ieder geval wel!

E! heeft bekend gemaakt dat het wel brood ziet in een mogelijke serie die is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1999. De serie zou zich uiteraard terug gaan afspelen in het mondaine Beverly Hills en volgt een groep jongeren wiens leven plots wordt omgegooid na een ongewilde moord. Voor het schrijven van de reeks wordt een beroep gedaan op de diensten van de schrijver van het origineel, namelijk Darren Stein. Het project zal worden uitgegeven onder de vleugels van Sony Pictures Television.


In de oorspronkelijke film werd een groep jongeren gevolgd die zichzelf de "Flawless Four" heetten. De cast van de film bestond uit aantrekkelijke namen waaronder Rose McGowan, Julie Benz, Rebecca Gayheart evenals Charlotte Ayanna. Het ging hierbij om de meest populaire meisjes op Reagan High in Los Angeles.

Ayanna's Liz wordt op de ochtend van haar zeventiende verjaardag verrast door haar vrienden die een zogenaamde 'jawbreaker' in haar mond duwen en haar ontvoeren. Het hele scenario maakt onderdeel uit van een plan om haar gewoon lekker mee uit eten te nemen voor een stevig ontbijt. Helaas loopt dat net even iets anders af, want tijdens de grap komt het feestvarken om het leven.

Ben jij benieuwd naar een mogelijke serie rond het verhaal van de film Jawbreaker?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen