search
Legendary maakt tv-serie van Max Brooks' 'Extinction Parade'
Series / Nieuws

Legendary maakt tv-serie van Max Brooks' 'Extinction Parade'

Vampiers nemen het op tegen zombies in de nieuwe post-apocalyptische serie.

Max Brooks staat vooral bekend om het schrijven van boeken zoals The Zombie Survival guide en World War Z, maar ook op het gebied van stripboeken timmert hij aardig aan de weg. Zijn strip Extinction Parade zal nu als tv-serie worden verfilmd door Legendary Entertainment (een afsplitsing van Legendary Pictures). Brooks is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie en zal ook de pilot schrijven. Aldus Brooks:


''Ik heb het idee alleen naar Legendary gebracht, omdat zij werk afleveren waar elke schrijver trots op kan zijn. Terwijl de comic-serie van Avatar (de uitgever - red.) doorgaat, werk ik samen met Legendary om van Extinction Parade een innovatieve nieuwe tv-serie te maken.''

Extinction Parade gaat over een wereld die om zeep is geholpen door een zombieplaag en waarin de mensheid een bedreigde diersoort is geworden. Een andere jagende niet-helemaal-dode soort beseft nu dat het niet slim is om toe te kijken, omdat anders hun eigen bron van voedsel snel zal opraken. Vampiers nemen het nu op tegen de vele malen grotere horde zombies in een grote oorlog, waarin de mensheid het middelpunt van de aandacht is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen