Vijf opvallende cameo's in 'The Mandalorian'

Vijf opvallende cameo's in 'The Mandalorian'

Gedurende seizoen 1 waren er heel wat cameo's.

Bram de Groot, 29 december 2019 om 14:58

In The Mandalorian zijn heel wat opvallende bekende, herkenbare en nieuwe personages te zien. Enkele van deze personages waren maar heel kort te zien, maar werden wel gespeeld door opvallende namen.
Hieronder vijf cameo's van bekende(re) acteurs die tot op heden zijn onthuld. Het is namelijk moeilijk te zeggen welke gezichten er onder de helmen van de Stormtroopers zitten, of de aliens die film zijn opgemaakt. Let op: lichte spoilers!

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2 al snel op Disney+; bekijk het eerste monster!

Jon Favreau als Paz Vizla
Showrunner Jon Favreau was te horen als Paz Vizla, een Mandalorian die te zien is in de derde aflevering. We horen hem kort spreken tegen Mando. Overigens sprak Favreau ook de stem in van Pre Vizla in Star Wars: The Clone Wars.

Matt Lanter als Davan
Acteur Matt Lanter sprak de stem in van Anakin Skywalker in Star Wars: The Clone Wars en had in aflevering 6 van The Mandalorian een cameo als een soldaat van de New Republic.

Regisseurs als X-Wing piloten
De drie regisseurs Deborah Chow, Rick Famuyiwa en Dave Filoni zijn te zien als de drie X-Wing piloten in de zesde aflevering. Overigens spreekt Taika Waititi de stem in van IG-11 die in meerdere afleveringen te zien zijn.

Adam Pally en Jason Sudeikis als Stormtroopers
In aflevering acht zien we twee Stormtroopers op speeder bikes, die net The Child a.k.a. Baby Yoda hebben opgepikt. Dit zijn Adam Pally (Happy Endings) en Jason Sudeikis (Saturday Night Live).

Lees ook: Vermakelijk grapje over [...] in 'The Mandalorian'!

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws