Trailer 'Kingdom'-serie seizoen 2: "Overleef de dood"

Trailer 'Kingdom'-serie S2:

Nadat eerder al een teaser verscheen heeft Netflix nu een volledige trailer van 'Kingdom' de wereld ingestuurd...

Geoffrey Ketels, 19 februari 2020 om 16:46

Nadat er eerder reeds een eerste teaser verscheen voor het tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse serie Kingdom is er nu een extra trailer verschenen. Deze trailer zet je terug verschillende keren op het puntje van je stoel!
Van heel wat series wordt wel eens gezegd dat ze de zombie-setting niet voldoende ruw neer weten te zetten. Dit is één van de vaakst gehoorde kritiekpunten van met name The Walking Dead. Dit kritiekpunt hoef je helemaal niet te vrezen in de Zuid-Koreaanse serie Kingdom, in tegendeel. Deze reeks heeft niet alleen één van de meest ruwe, maar tevens ook één van de meest originele zombie-settings die we ooit hebben mogen aanschouwen.

Tweede seizoen
Het eerste seizoen van Kingdom werd alvast warm onthaald en nu staat ook het tweede seizoen voor de deur. Deze moet als het goed is vanaf 13 maart op Netflix te zien zijn.

Kingdom vertelt het verhaal van Joseon welke door een epidemie verandert in de hel. Vervolgens moet kroonprins Lee Chang alles op alles zetten om het land van de ondergang te redden. In één van de reacties op Youtube naar aanleiding van het verschijnen van de trailer van het tweede seizoen vatte één van de kijkers het eigenlijk heel vattend samen "The Walking Dead lijkt na het bekijken van deze trailer net op Sesamstraat."

Wil jij ook graag de brute trailer van het tweede seizoen van Kingdom bekijken? Dat is hieronder mogelijk!


Lees meer over: Kingdom, serie, Netflix

Populair nieuws