Grootse plannen onthuld voor 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Grootse plannen voor 'The Umbrella Academy'

Als dit seizoen er komt, dan heeft de showrunner grote plannen met The Umbrella Company.

Bram de Groot, 11 augustus 2020 om 13:31

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Netflix het derde seizoen van de superheldenserie The Umbrella Academy nog geen groen licht heeft gegeven. Toch heeft showrunner Steve Blackman grootse plannen voor de toekomst van de serie.
In gesprek met TheWrap sprak Blackman over wat we kunnen verwachten en daarbij kwamen ook SPOILERS langs, dus pas op als je seizoen 2 nog moet zien!!

Van slecht naar iets beter
"Ze zijn verschrikkelijk slecht voor de wereld omdat ze als gezin zo disfunctioneel zijn," zei Blackman. "Deze lui kan het niet goed doen, in hun relaties met elkaar en als superhelden. Maar ik denk dat ze een beetje minder slecht worden, en hopelijk gaan ze iets beter worden als we het geluk hebben om het derde seizoen te maken."

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gecanceld door Netflix?

"Ze groeien allemaal op. Als we doorgaan, denk ik dat hun krachten ook evolueren. Ze leren nieuwe dingen. Ze werden opgeleid toen ze 14 of 15 waren door een zeer disfunctionele vader, maar toen brak het gezin uit elkaar, nog voordat ze de training konden afmaken. Misschien ontdekken ze in de toekomst dat hun krachten sterker worden als ze samen zijn," voegde Blackman toe over de serie die over een periode van 20 jaar afspeelt.

Het tweede seizoen van de superheldenserie The Umbrella Academy ging op 31 juli online op Netflix.

Bron: TheWrap

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Steve Blackman

Populair nieuws