Laatste aflevering 'The Mandalorian' S2 opgedragen aan Boba Fett-acteur

'Mandalorian'-finale opgedragen aan Jeremy Bulloch

Een mooie ode aan de Britse acteur die in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi Boba Fett speelde.

Zilko Tarici, 3 januari 2021 om 22:44

Disney heeft met terugwerkende kracht de seizoensfinale van The Mandalorian S2 opgedragen aan Jeremy Bulloch, de acteur die Boba Fett als eerste speelde in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi.
Bulloch overleed op 17 december 2020 op 75-jarige leeftijd, wat leidde tot een hoop steunbetuigingen van Star Wars-fans en -acteurs. Ironisch genoeg zorgde het tweede seizoen van The Mandalorian ervoor dat Boba Fett zijn grootste rol tot nu toe kreeg in het Star Wars-universum. Het is daarom alleen maar toepasselijk om de laatste aflevering op te dragen aan de man die het iconische personage als eerste leven gaf.

Een iconisch personage
Boba Fett geldt al 40 jaar als een van de meest herkenbare en geliefde personages uit de Star Wars-franchise, maar hij werd niet verzonnen met allerlei grote plannen in gedachten.

Zijn rol in de oorspronkelijke trilogie was relatief klein, maar met zijn badass kostuum maakte hij grote indruk op fans. Ondanks dat hij eindigde met een val in de Sarlacc Pitt, is hij nu weer helemaal terug.

Het eerbetoon aan Bulloch is toegevoegd aan het einde van de credits van de seizoensfinale. Toepasselijk genoeg is dat net voordat we Boba Fett zien terugkeren naar Tatooine. Hieronder een screenshot van de tekst ('In Memory of Jeremy Bulloch'.Lees ook: 'Star Wars'-ster dolblij met terugkeer in 'The Mandalorian'

Lees ook: Video laat zien hoe Boba Fetts schip in 'The Mandalorian' werkt

Bron: Jedinews

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, The Book of Boba Fett, Jeremy Bulloch, Pedro Pascal, Disney, Star Wars

Populair nieuws