search
Nieuwe 'Star Trek'-serie onthult z'n themalied en voortitels
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe 'Star Trek'-serie onthult z'n themalied en voortitels

De serie Star Trek: Prodigy laat alvast het themalied horen en de voortitels zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Prodigy is later dit jaar op streamingdienst Paramount+ te zien. Componist Michael Giacchino is betrokken bij de serie als componist, nadat hij eerder meewerkte aan drie films: Star Trek, Star Trek Into Darkness en Star Trek Beyond.

En ditmaal keerde Giacchino terug naar de franchise om het themalied te componeren. Dat is vandaag vrijgegeven door Paramount+ en onderaan dit bericht te beluisteren.

Het themalied van Star Trek: Prodigy
"Ik ben blij dat ik de kans kreeg om het themalied voor dit nieuwste project te schrijven en ik ben altijd blij onderdeel uit te mogen maken van de Star Trek-familie," vertelde Giacchino.

"Ik kijk er heel erg naar uit dat iedereen de geweldige muziek van componist Nami Melumad kan horen, die componeert voor de afleveringen. Niet alleen is zij extreem getalenteerd, ze is ook een echte Star Trek-fan."

In de voortitels van de serie Star Trek: Prodigy zie je het schip uit de titel, de USS Protostar, vliegen door enorme representaties van de hoofdpersonen. Ook zie je dat het schip een derde warp-nacelle heeft, die uit zijn tweede romp komt. Dat is onderdeel van de experimentele aandrijvingstechnologie waar het schip gebruik van maakt.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen