Deze 'The X-Files'-ster wil meer afleveringen maken

Deze 'The X-Files'-ster wil meer maken

Niet iedereen is helemaal klaar met de hitserie The X-Files blijkt maar weer.

Jim Pedd, 18 september 2021 om 11:33

Nadat David Duchovny bij The X-Files vertrok, besloot de serie actrice Annabeth Gish in te huren als Monica Reyes en Robert Patrick als John Doggett. En hoewel Gillian Anderson duidelijk heeft gemaakt dat ze geen interesse heeft in een terugkeer, blijkt Gish er wel zin in te hebben.
Gish vertelde dat ze met groot plezier terugkeert. "Ik zou altijd terugkeren, zelfs al was Monica Reyes een beetje afwezig in seizoen 10 en 11, de reboots. Maar misschien zou er een Agent Reyes en een andere vrouwelijke agent kunnen zijn, toch? Waarom niet?" vertelde Gish.

Te zien zijn
Hoewel Duchovny even niet te zien was, keerde hij terug voor een aantal afleveringen van seizoen 9 van de serie. Agents Mulder, Scully, Reyes en Doggett keerden allemaal terug om verschillende onderzoeken te doen.

Maar in seizoen 10 en 11, die bijna vijftien jaar na de finale van de serie te zien waren, focustte de franchise zich weer op Mulder en Scully. Wel had Reyes een paar kleine momenten, maar Doggett was in zijn geheel niet te zien.

In 2018, nadat het elfde seizoen te zien was, liet Anderson weten klaar te zijn met de serie. En vertelde bedenker Chris Carter dat er wat hem betreft geen The X-Files kon zijn zonder Scully.

De vraag is dus wat de toekomst brengt.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The X Files, David Duchovny, Gillian Anderson, Chris Carter, Annabeth Gish, Robert Patrick

Informatie over de serie: The X-Files

Populair nieuws