Eerste blik op 'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke in 'Secret Invasion'

Eerste blik op Emilia Clarke in 'Secret Invasion'

Emilia Clarke is druk bezig met de opnames van de serie Secret Invasion voor Disney+.

Jim Pedd, 24 januari 2022 19:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Mensen hebben Emilia Clarke al jaren gefancast. Toen ze uiteindelijk tekende voor Secret Invasion, gaf Marvel Studios dus gehoor aan een continu terugkerend verzoek van fans van de actrice die jarenlang te zien was als Daenerys in Game of Thrones.
Clarke is straks voor het eerst te zien in een superheldenproject, namelijk de serie Secret Invasion. De serie draait om een invasie van de Skrulls op Aarde. Geen grote aanval met een armada, maar een infiltratie van verschillende belangrijke posities in de samenleving.

Secret Invasion-serie
De serie brengt onder meer Samuel L. Jackson en Cobie Smulders terug naar het Marvel Cinematic Universe, in de rollen van Nick Fury en Maria Hill.

Daarnaast is Ben Mendelsohn te zien als Talos, leider van de Skrulls en vriend van Fury. Opmerkelijk genoeg heeft Talos zelfs enige jaren als Fury geopereerd op Aarde.

Van Clarke weten we helaas niet welke rol ze speelt in Secret Invasion. Wel zijn er foto's gelekt die haar voorkomen laten zien in de televisieserie.

Check de foto's hier op Twitter.


Ogenschijnlijk speelt Clarke een mens, maar gezien de insteek van Secret Invasion, zou het zomaar kunnen dat 't uiteindelijk anders zit.
Lees meer over: Emilia Clarke, Secret Invasion, Disney Plus, MCU, marvel studios

Populair nieuws