'Loki' seizoen 2 komt sneller dan je denkt!

Tom Hiddleston begint bijna met de opnames van Loki seizoen 2.

Jim Pedd, 12-05-2022 07:54

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er is bijna een jaar verstreken sinds de aanvaring van Loki met He Who Remains. Daardoor barstte aan het einde van de serie Loki de tijdlijn volledig open.
De God of Mischief keert blijkbaar snel terug op Disney+. Volgens Production List beginnen de opnames van Loki seizoen 2 in juni. Specifiek op 6 juni in Londen.

Loki
Het eerste seizoen van Loki pikte de draad direct na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame op. Een variant van het personage van Tom Hiddleston gebruikte de Tesseract om te ontkomen aan gevangenschap door de Avengers.

Helaas leidden zijn pogingen om te ontkomen tot een botsing met de Time Variance Authority. Loki moest voor hen werken om een variant te vinden, waar hij aan meewerkte tot hij erachter kwam dat de TVA niet is wat het leek.

Loki is de enige live-action Marvel Studios-serie op Disney+ die een tweede seizoen gekregen heeft. Schrijver Michael Waldron is terug als uitvoerend producent, niet als voornaamste schrijver. Dat is nu Eric Martin, die de vierde aflevering van seizoen 1 schreef en meeschreef aan de seizoensfinale.

Marvel Studios heeft nog niet bekend gemaakt wanneer Loki seizoen 2 te zien zal zijn. De opnames beginnen nu al, waarmee de serie in 2023 te zien zal zijn.
Bron: SHH

Lees meer over: Tom Hiddleston, Loki, Disney Plus, MCU, marvel studios

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix