Beruchte schurk terug in 'The Flash' seizoen 9?

Beruchte schurk terug in 'The Flash' seizoen 9?

Een bijand uit het zesde seizoen van het Arrowverse lijkt haast zeker te gaan terugkeren.

Zilko Tarici, 22-06-2022 10:17

Een van grootste schurken uit het Arrowverse lijkt terug te gaan keren voor het negende seizoen van The Flash. Wie het is? Dat lees je hieronder.
Het einde van het achtste seizoen van The Flash nadert binnenkort met de seizoensfinale Negative, Part Two, maar we weten helaas nog niet wanneer seizoen 9 precies zal beginnen.

Bloodwork is back!
En hoewel we nog maar weinig weten over seizoen 9, is wel al bevestigd dat Jesse L. Martin niet langer een vaste rol zal hebben in de serie als Joe West. Daarnaast onderhandelen Candice Patton (Iris West) en Danielle Panabaker (Killer Frost) nog over hun contracten voor seizoen 9, maar daar komt hopelijk snel meer duidelijkheid over.

In het nieuwste deel van Earth Prime, een comic die voortborduurt op alles wat er in het Arrowverse gebeurt, duikt naar verluidt Ramsey Russo, alias Bloodwork, op. Bloodwork is de grote schurk uit seizoen 6 van The Flash en werd gespeeld door Sendhil Ramamurthy (Heroes). Hij werd uiteindelijk naar ARGUS gestuurd, waarna hij in de strips ontsnapte. En die ontsnapping lijkt een rol te gaan spelen in seizoen 9.

Warner Bros. en The CW moeten nog officieel aankondigen dat Ramamurthy terugkeert als Bloodwork, maar gezien het feit dat de strips als canon gelden, lijkt dit slechts een kwestie van tijd.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flash, Grant Gustin, Jesse L Martin, Candice Patton, Danielle Panabaker

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws